Hidroizolații pe bază de ciment pentru piscine, bazine, tancuri de apă, balcoane și tunele

Pe suportul mineral se aplică hidroizolația pe bază de ciment AplaWaterBlock Flex/AplaWaterBlock, în două straturi utilizând o pensulă.

În cazul suprafețelor cu unghiuri de 90 de grade se vor folosi impreună cu AplaWaterBlock Flex benzile de etanșare, accesoriile de colț interior sau exterior.

Produse din acest sistem
Repararea hidroizolațiilor vechi

La o terasa hidroizolată cu membrane bituminoase unde avem infiltrații, identificăm fisura de la suprafața membranei bituminoase și curațăm zona de ardezie, praf, grăsimi etc. Aplicăm un strat de emulsie bituminoasă AplaHydroRepairs, aplicăm plasă de armare AplaMesh și apoi încă un strat de emulsie bituminoasă AplaHydroRepairs.

Produse din acest sistem
Termohidroizolare pentru terasă clasică inversată

Pe suportul mineral al terasei, se aplică amorsa bituminoasă AplaHydroStop/AplaHydroStop Solvent sau AplaHydroCoat, peste care se lipește stratul de difuzie al vaporilor AplaBituStop V0,75, apoi bariera de vapori AplaBituStop V2/V3/V4/P3/P4. Se montează panourile termoizolante din polistiren extrudat AplaXfoam RF, peste care se aplică o folie de protecție și drenaj Geotextil, după care se va face umplutura cu pietriș si pământ.

Produse din acest sistem
Termohidroizolare pentru terasă clasică necirculată

Pe suportul mineral al terasei, se aplică amorsa bituminoasă AplaHydroStop/AplaHydroStop Solvent sau AplaHydroCoat, peste care se lipește stratul de difuzie al vaporilor AplaBituStop V0,75, apoi bariera de vapori AplaBituStop V2/V3. Se monteaza panourile termoizolante din polistiren extrudat AplaXfoam RF panou termoizolant și se toarnă o șapă de beton ușor armata. După ce șapa de beton s-a uscat complet se aplică amorsa bituminoasă AplaHydroStop/AplaHydroStop Solvent sau AplaHydroCoat. Urmează aplicarea membranelor bituminoase hidroizolatoare AplaBituStop V3/V4/P3/P4 și AplaBituStop PM4/PM4,5.

Produse din acest sistem
Termohidroizolații pe bază de bitum pentru terase circulate

Pe suportul mineral al fundației, sub cota naturală a solului, se aplică amorsa bituminoasă AplaHydroStop/AplaHydroStop Solvent sau AplaHydroCoat, peste care se lipește AplaBituStop P3/P4 membrane bituminoasa termosudabila. După lipirea  membranei bituminoase se aplică un strat de emulsie bituminoasă AplaHydroRepairs și panoul termoizolator din polistiren extrudat AplaXFoam RF, iar peste acesta se aplică o folie de protecție și drenaj Geotextil, după care se va face umplutura cu pietriș si pământ.

Produse din acest sistem
Termohidroizolații pe bază de ciment pentru fundații

Pe suportul mineral al fundației, sub cota naturală a terenului, se aplică hidroizolația pe bază de ciment AplaWaterBlock/AplaWaterBlock Flex, se aplică un strat de emulsie bituminoasă AplaHydroRepairs și panoul termoizolator din polistiren extrudat AplaXFoam BTF. Peste acesta se aplică o folie de protecție și drenaj Geotextil, după care se va face umplutura cu pietriș si pământ.

Produse din acest sistem