Finisaje pentru zidărie plană sau cu gips-carton

Peste rosturile de îmbinare ale plăcilor de gips-carton se aplică o bandă de îmbinare, peste care se aplică AplaJointFiller glet pe bază de ipsos pentru plăci de gips-carton. După uscare, se şlefuieşte, se îndepărtează praful rezultat și se trece la următoarea etapă de gletuire a întregii plăci, folosind chitul pe bază de ciment alb pentru interior AplaFill. Timpul de uscare completă pentru AplaFill este de 2 zile. După uscare, se şlefuieşte cu o hârtie abrazivă (granulaţie min. 240), se îndepărtează praful rezultat, se aplică amorsa AplaInPrime într-un strat, diluată de la 1:1 până la 1:4 cu apă, în funcţie de absorbţia stratului suport. După uscarea amorsei, se aplică vopseaua superlavabilă AplaLux, AplaPremio, AplaChrom sau AplaUltraMatt, în două straturi.

Produse din acest sistem
Nivelare și finisaje pentru spații cu umiditate crescută

În zonele cu umidiate ridicată (băi, bucătării, balcoane închise etc.), se aplică un glet de nivelare pe bază de ipsos AplaUltraGlet, încărcând neplaneităţi ale zidariei de până la 15mm grosime într-un strat. După uscarea completă a gletului de încărcare, care durează 2 zile/strat, de 5 mm, se aplică un glet de finisaj pe bază de ciment alb pentru interior AplaFill într-un strat de 1 mm grosime. Timpul de uscare complet pentru AplaFill este de 2 zile. După uscare, se şlefuieşte cu o hârtie abrazivă (granulaţie min. 240), se îndepărtează praful rezultat, se aplică amorsa AplaInPrime într-un strat, diluată de la 1:1 până la 1:4 cu apă, în funcţie de absorbţia stratului suport. După uscarea amorsei, se aplică vopseaua superlavabilă AplaLux Baie şi Bucătărie sau AplaLux Antibacterian, în două straturi.

Produse din acest sistem
Nivelare și finisaje pentru zidarie cu neplaneități

Peste neplaneităţile zidăriei se aplică un glet de nivelare pe bază de ipsos AplaUltraGlet, în strat de până la 15 mm grosime. După uscarea completă  a gletului de nivelare de 2 zile/strat de 5 mm, se aplică un glet de finisaj pe bază de ciment alb pentru interior AplaFill într-un strat de 1 mm gosime sau gletul de finisaj şi încărcare pe bază de ipsos AplaSuperSaten. Timpul complet de uscare pentru gletul de finisaj este de 2 zile. După uscare, se şlefuieşte cu o hârtie abrazivă (granulaţie min. 240), se îndepărtează praful rezultat, se aplică amorsa AplaInPrime într-un strat, diluată de la 1:1 până la 1:4 cu apă, în funcţie de absorbţia stratului suport. După uscarea amorsei, se aplică vopseaua superlavabilă AplaLux, AplaPremio, AplaChrom sau AplaUltraMatt, în două straturi.

Produse din acest sistem